кожного понеділка
начинка з телятини, кінзи та перцю чилі
начинка з сиру бринзи та часнику
начинка з телятини, без спецій
начинка з грибів, бринзи, кінзи, цибулі та вершків
солодка начинка з вишні та ванільного цукру (у страві можуть траплятись кісточки)
Смажені хінкалі у фритюрі з курятиною у вершково-часниковому соусі (3 шт на порцію)
3 смажені у фритюрі класичні хінкалі 3 шт на порцію
2 класичні, 2 з м’ясом та зеленню, 2 з сиром
з сиром та яйцем доведеним до напівготовності
кругле хачапурі з сиром усередині
з грибами, куркою та сиром
з м’ясом телятини та свинини з додаванням зелені та спецій
хачапурі з сиром сулугуні та бринзою поливається соусом з кінзи
з листкового тіста, всередині з сиром сулугуні
пікантний суп на томатній основі з телятиною, рисом та спеціями
вершковий суп з додаванням міні-хінкалі з куркою
Курячий бульйон з додаваням вермішелі та курячого філе.
кабачок, баклажан, болг. перець, шампіньйони
Телячий фарш з додаванням свинячого сала з запашними спеціями та печеною картоплею на грилі
Перепілка у медово - винному соусі з родзинками
ребра свинячі на грилі з печеною картоплею.
шашлик свинний, шашлик курячий, люля кебаб, соус сацебелі та мацоні, цибуля маринована
шашлик свинний, шашлик курячий, ребра свинячі, люля кебаб з курки, люля кебаб з телятини, соуси сацебелі, BBQ, мацоні, маринована цибуля
огірок, помідор, цибуля заправлені горіховою пастою
помідор, болг. перець, бринза, петрушка, заправлені олією
овочі, філе курки, зелень, гранатовий соус
перець болгарський, огірок, помідор
бринза, сулугуні, зелень, мед, горіхи
обсмажений баклажан, горіхова паста, перець чілі
Свіжий салат з огірка та помідора, синя цибуля, базилік, заправка з запашної олії та соусу бальзамік
обсмажена свинна шия з картоплею, овочами та часником
запечені гриби під сиром
тушкована телятина з томатами та зеленню
Тушковане куряче стегно з овочами та пряними спеціями
фарш телятини з рисом у виноградному листі, поливається вершковим соусом
стручкова квасоля, обсмажена з помідорами, цибулею, часником та зеленню
сирний десерт з ягідним джемом
(у страві можуть траплятись кісточки)
шоколад / ваніль
Гострий томатний соус
Вершково-часниковий соус
(не гостре)
хачапурі з сиром бринза у формі човника з перепелиним яйцем